Reforma parcial de bany a Gràcia

Van venir a Nexdom per reformar el lavabo per problemes d’evacuació d’aigües al vàter. Vam canviar els sanitaris, les aixetes i el revestiment, però vam mantenir el paviment.

Vols saber-ne més sobre les reformes integrals a Barcelona?

  • Ubicació: Gràcia, Barcelona
  • Superfície a reformar: 4,30 m2
  • Treballs realitzats: Reforma parcial del bany: canvi de revestiment, mobiliari i sanitaris; col·locació d’un plat de dutxa amb mampara i d’un radiador tovalloler; manteniment del paviment actual.
  • Característiques del disseny: L’objectiu de la reforma era fer més practicable la zona de la dutxa, canviant la banyera per un plat de dutxa i posant una mampara. Per donar més lluminositat a l’espai i aprofitar l’entrada de llum natural, vam revestir totes les parets amb porcellànic en tons clars. Els clients van escollir una rajola d’acabat geomètric per a l’interior de la dutxa.

    Es va instal·lar un moble fins al terra sota la pic aper guanyar espai d’emmagatzematge, ja que són molts a casa i cada racó s’havia d’aprofitar. Vam fer un moble amb una porta i tres calaixos i es va desplaçar la pica per guanyar espai de taulell i poder col·locar-hi els elements del dia a dia. El paviment no es va canviar i vam posar un radiador tovalloler, ja que fins ara disposaven d’un escalfador elèctric.

  • Qui ho gaudeix: Família de cinc membres: els pares i tres fills adolescents
Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Aconseguir modernitzar una mica el lavabo dotant-lo d’una capacitat d’emmagatzematge ordenada, però prioritzant la comoditat i practicitat del dia a dia de la gran família. Volien canviar la banyera per un plat de dutxa per fer l’espai més accessible, i van aprofitar per reformar parcialment tot el conjunt. Buscaven aprofitar al màxim cada racó per guanyar espai d’emmagatzematge. Vam fer un moble fins al terra sota la pica i vam canviar l’accessori de l’escalfador elèctric que tenien per un radiador tovalloler.

baño antes de reforma baño con plato de ducha y mosaicos

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.