Reforma parcial de bany a Barcelona

El client s’adreça a Nrxdom amb la idea de reformar el bany de manera parcial per millorar l’organització diària de les dutxes dels seus fills. Disposa d’una banyera i d’una dutxa que fan que es desaprofiti l’espai.

  • Ubicació: Barcelona
  • Superfície a reformar: 4 m2
  • Treballs realitzats: Es van retirar la banyera i la dutxa i, a més, es va eliminar l’esglaó que hi havia per accedir al vàter, de manera que tot va quedar a la mateixa alçada. Es va instal·lar una gran dutxa, acompanyada d’un armari d’emmagatzematge, en un forat que hi havia per aprofitar l’espai de la millor manera possible.
  • Característiques del disseny: Van trobar un bany a dues altures i petit, que no obstant això estava equipat tant amb dutxa com amb banyera. Això limitava molt l’espai i reduïa la practicitat del dia a dia.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb fills
Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte era crear un espai que donés la sensació de més amplitud, aprofitant-lo al màxim i col·locant un marbre idèntic al que hi havia intentant que no es veiés molt la diferència del pas del temps entre els dos materials.

baño con ducha y bañeraducha con mampara transparente

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.