Reforma integral d’un bany a Sants-Montjuïc

Es volia modernitzar el bany donant sensació d’espai, tant a la zona de la dutxa com a la del moble. S’hi va instal·lar un plat de dutxa i es va dotar la pica de dos mobles auxiliars per tenir prou espai d’emmagatzematge.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sants-Montjuïc (Barcelona)

  • Superfície a reformar: 4,05 m2

  • Treballs realitzats: Vam enderrocar tot el bany per poder substituir les instal·lacions d’aigua i electricitat i vam canviar la banyera per un plat de dutxa. S’hi va instal·lar una mampara de vidre transparent per ampliar l’espai òpticament.

  • Característiques del disseny: Els colors blancs de la ceràmica porcellànica per als revestiments, juntament amb el mobiliari amb tonalitat de grafit, els vidres transparents de la mampara i els acabats cromats de les aixetes i els accessoris, confereixen al bany un estil molt modern, amb línies molt pures i un aspecte molt net. La pisa sanitària blanca dona el punt final de lluminositat.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb fills grans independitzats.

Ana González, interiorista

Disseny del projecte

Montse González | Interiorista

El repte va ser aconseguir molt d’espai d’emmagatzematge i un moble més gran per encabir-hi dues piques sense perdre sensació d’amplitud.

Plano reforma baño integral sants - Montjuïc

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.