Reforma integral de bany a Sants

La clienta va venir a Nexdom buscant principalment idees i assessorament per transformar el seu petit bany en un lloc bonic, molt net i amb molt d’espai d’emmagatzematge.

Vols saber-ne més sobre les reformes integrals?

  • Ubicació: Sants, Barcelona

  • Superfície a reformar: 3,40 m2

  • Treballs realitzats: Enderroc complet del bany original i de part de la paret contigua al menjador per instal·lar-hi una porta corredissa. Substitució de tota la instal·lació d’aigua i electricitat. Col·locació d’una nova dutxa, vàter suspès, moble de lavabo i mobiliari a mida.

  • Característiques del disseny: Es volia optimitzar l’espai al màxim evitant racons i prioritzant la netedat. Es va aprofitar el calaix de la cisterna del vàter per enquadrar-hi mobiliari a mida i es va aprofitar tot el pany de la paret del rentamans per posar-hi un moble amb calaixos, un radiador tovalloler i dos prestatges. Es van emprar materials i colors lluminosos i nets.

  • Qui ho gaudeix: Dona sola

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Aconseguir el que ella volia: un bon projecte de disseny simple, net i amb molt d’espai d’emmagatzematge en una zona molt petita. Es va transformar completament l’espai posant-hi una porta corredissa, eliminant el bidet i col·locant-hi un vàter amb cisterna encastada i un calaix d’obra a partir del qual es va enquadrar tot el mobiliari a mida.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.