Reforma integral de bany a Sant Andreu

Els clients necessitaven substituir la banyera per un plat de dutxa per guanyar practicitat i, a més, ens van demanar actualitzar el disseny del bany. Per aconseguir-ho, hem utilitzat elements com una pica damunt d’un taulell d’estètica quadrada, col·locada sobre un moble de fusta en tons molt clars. Els sanitaris blancs i la mampara de vidre transparent aconsegueixen un disseny molt fresc.

Vols saber-ne més sobre les reformes integrals?

  • Ubicació: Sant Andreu, Barcelona

  • Superfície a reformar: 4,2 m2

  • Treballs realitzats: Es va enderrocar el bany antic per substituir-ne les instal·lacions i eliminar la banyera existent. S’hi van instal·lar nous revestiments, aixetes i sanitaris. Es va col·locar un plat de dutxa al lloc de la banyera i es va substituir la il·luminació del bany.

  • Característiques del disseny: Els revestiments de porcellana a les parets i al terra amb el mateix disseny i format i un toc diferent davant la dutxa creen un ambient molt actual. Per fer-ho s’ha utilitzat un model de ceràmica que imita la fusta. Per a les aixetes s’han emprat acabats cromats i la mampara és una fulla fixa de vidre transparent. El moble de sota la pica és de fusta de roure tenyit. També s’hi va col·locar un radiador tovalloler lacat en blanc.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb dos fills adolescents.

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

El repte va ser atorgar calidesa als materials i colors freds del nou disseny; ho vam aconseguir amb un toc de fusta a la dutxa.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.

Reformas de cocina

Trabajamos los proyectos adaptándonos a tus necesidades, desde el diseño y la distribución de espacios hasta la ejecución de la reforma.

Reformas de baño

Reformamos tu baño cuidando todos los detalles del proyecto para crear un espacio único, totalmente a medida y personalizado.

Suelos y parqué

Te asesoramos personalmente para renovar todo tipo de suelos con los mejores materiales y conseguir los mejores resultados.

Revestimientos y Pintura

Renovamos las paredes de tu hogar y damos otro aire a tu vivienda, cuidando siempre la limpieza y los detalles.