Reforma integral de bany a Horta

Els clients van acudir a NEXDOM per dur a terme la reforma del seu bany. Buscaven donar-hi un aire més modern però mantenint-ne l’estil. Volien un bany nou més pràctic, canviant la banyera per un plat de dutxa. Vam fer un plat de dutxa arran de terra, utilitzant el mateix paviment antilliscant i seguint el paviment vertical amb el mateix acabat porcellànic.

  • Ubicació: Horta, Barcelona
  • Superfície a reformar: 5,60 m2
  • Treballs realitzats: Es van enderrocar tots els revestiments, el paviment, el sostre de Pladur i les instal·lacions. Es van dur a terme tots aquests treballs de nou adequant-ne primer les superfícies, es van canviar els focus i mecanismes i es va instal·lar un extractor. Vam canviar tots els sanitaris i vam fer a mida el conjunt de rentamans, tant els de la superfície com el moble. Vam substituir el bidet per aixeteria de vàter.
  • Característiques del disseny: Es construeix un plat de dutxa d’obra amb el mateix paviment i es continua amb el mateix gres porcellànic per al revestiment de la paret. Se substitueix el bidet per aixeteria de vàter i es fa a mida el rentamans de granit i el moble de baix.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni
Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Fer un disseny que inclogués més zona de emmagatzematge, fer un bany més accessible, traient la banyera i fent un plat d’obra a ran de paviment. Vam fer el conjunt de rentamans, tant la superfície de granit com un moble baix a mida, adaptant-nos a les necessitats d’emmagatzematge. Per donar una mica més de lluminositat al pis, vam fer revestir la resta de paviments verticals amb un gres porcellànic més clar i una mica de textura. Amb la finalitat de treure el màxim partit de l’element de calefacció, vam substituir el radiador d’alumini que hi havia per un radiador tovalloler. Els clients volien més espai per obrir el moble, així que vam optar per canviar el bidet per una aixeteria de vàter.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.