Reforma de bany integral a la Trinitat Vella

Els nostres clients ens van sol·licitar un bany útil amb molt d’espai d’emmagatzematge i més pràctic a nivell d’accessos. El vàter suspès, el plat de dutxa i les aixetes encastades per si sols aconseguien crear un ambient més pràctic. El millor és que també vam poder desenvolupar un disseny molt original. El resultat és un bany còmode i molt estètic.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Trinitat Vella, Barcelona

  • Superfície a reformar: 3,2 m2

  • Treballs realitzats: Es van sanejar i modificar les instal·lacions d’aigua i electricitat i tots els revestiments. Es van crear nous envans per allotjar-hi un moble a mida. Es va substituir la fusteria interior i exterior. Es va retirar la banyera per substituir-la per un plat de dutxa i s’hi van instal·lar mobles, aixetes i sanitaris nous.

  • Característiques del disseny: Els materials d’aquest bany són frescos i vius. S’hi han emprat gresos porcellànics que imiten els hidràulics i les fustes combinades amb altres peces d’un blanc mat. S’ha jugat amb volums en el disseny, fent servir recursos com un nínxol a la dutxa. Així mateix, a la zona del vàter s’ha aprofitat el fons de la cisterna encastada per allotjar-hi un moble a mida i uns prestatges decoratius. Les aixetes de la dutxa i la pica estan encastades al mur. S’ha escollit una pica tipus bol i a sobre s’hi ha instal·lat un moble bicolor en laminat d’alta resistència a la humitat.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb fill adult a casa.

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

El repte va ser aconseguir un bany molt còmode i pràctic però sense renunciar a un bon disseny.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.