Reforma integral de bany a Cerdanyola

Per dur a terme el projecte d’aquest bany es va tenir cura especialment del disseny i l’elecció dels materials. La instal·lació d’un vàter suspès va ser molt encertada, ja que ens va facilitar la ubicació d’un muret com a prestatge d’obra per aportar volum a l’acabat final.

Vols saber-ne més sobre les reformes integrals?

  • Ubicació: Cerdanyola del Vallès

  • Superfície a reformar: 4,75 m2

  • Treballs realitzats: Es va desenrunar totalment el bany original per substituir-ne les instal·lacions i els sanejaments. S’hi va instal·lar una cisterna amb mecanisme encastat i es van fer els murets decoratius segons el disseny de la interiorista. Es van adequar les parets i la pavimentació i s’hi van col·locar els nous revestiments. Un cop acabada l’obra, s’hi va instal·lar el vàter suspès, el mobiliari i les noves aixetes.

  • Característiques del disseny: En aquest bany s’ha utilitzat el mateix gres porcellànic a les parets i al terra per aconseguir un efecte òptic de major amplitud. Els tons crema amb una lleugera textura combinen amb el to fusta del mobiliari. La banyera i el vàter són de porcellana sanitària blanca, igual que la pica integrada en el taulell del moble. El mirall destaca per la seva il·luminació tan original.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb fills independitzats.

Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

Mantenir el disseny amb banyera clàssica era un repte que vam haver de salvar per aconseguir un ambient actualitzat. Això ens va fer esforçar-nos a ressaltar altres zones del bany per donar menys protagonisme a la banyera.

plànol Cerdanyola
Bany a cerdanyola abans de la reforma Vista general del bany

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.

Reformas de cocina

Trabajamos los proyectos adaptándonos a tus necesidades, desde el diseño y la distribución de espacios hasta la ejecución de la reforma.

Reformas de baño

Reformamos tu baño cuidando todos los detalles del proyecto para crear un espacio único, totalmente a medida y personalizado.

Suelos y parqué

Te asesoramos personalmente para renovar todo tipo de suelos con los mejores materiales y conseguir los mejores resultados.

Revestimientos y Pintura

Renovamos las paredes de tu hogar y damos otro aire a tu vivienda, cuidando siempre la limpieza y los detalles.