Reforma integral de bany a Castellarnau

El bany necessitava una renovació total per modernitzar-lo i fer-lo més pràctic. És per això que es van utilitzar ceràmiques en tons neutres a tot el perímetre excepte davant la dutxa, on es van instal·lar rajoles decoratives de tipus hidràulic en tons blaus i torrats. S’hi va col·locar mobiliari de fusta de roure natural en combinació amb els tons de la ceràmica. El vidre fix, a mode de mampara, li dona un toc molt actual.

  • Ubicació: Castellarnau

  • Superfície a reformar: 2,8 m2

  • Treballs realitzats: Es va enderrocar totalment el bany original i se’n van substituir totes les instal·lacions. Un cop sanejades les parets i el paviment, s’hi va instal·lar un plat de dutxa, l’alicatat i l’enrajolat. Es van col·locar aixetes noves a la dutxa i a la pica i també sanitaris i mobiliari nous.

  • Característiques del disseny: El disseny d’aquest bany s’ha actualitzat amb materials de tons neutres i clars però donant un toc de color a la ceràmica del davant de la dutxa. Tots els revestiments són porcellànics. El plat de dutxa és de resina de color blanc i la mampara està composta per un vidre fix transparent amb fixacions a la paret. El mobiliari és un laminat d’alta qualitat i en to roure natural.

  • Qui ho gaudeix: Dona soltera.

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

El repte va ser actualitzar el bany i fer-lo més pràctic però, alhora, acollidor i amb un toc femení.

Servicios

Reformas integrales

Ofrecemos un servicio de reformas integral, desde el diseño inicial del proyecto y la distribución de espacios hasta la ejecución completa de la reforma, cuidando hasta el mínimo detalle.

Reformas de cocina

Trabajamos los proyectos adaptándonos a tus necesidades, desde el diseño y la distribución de espacios hasta la ejecución de la reforma.

Reformas de baño

Reformamos tu baño cuidando todos los detalles del proyecto para crear un espacio único, totalmente a medida y personalizado.

Suelos y parqué

Te asesoramos personalmente para renovar todo tipo de suelos con los mejores materiales y conseguir los mejores resultados.

Revestimientos y Pintura

Renovamos las paredes de tu hogar y damos otro aire a tu vivienda, cuidando siempre la limpieza y los detalles.