Reformes a Badalona

Fem les nostres reformes tenint en compte les característiques pròpies de cada habitatge i les del barri o el municipi on se situa. Confia en nosaltres per dur a terme una reforma a Badalona personalitzada i totalment integrada en el seu context.

Reformes a Badalona

Fem les nostres reformes tenint en compte les característiques pròpies de cada habitatge i les del barri o el municipi on se situa. Confia en nosaltres per dur a terme una reforma a Badalona personalitzada i totalment integrada en el seu context.

Què cal tenir en compte per fer reformes a Badalona?

A Nexdom estem especialitzats a reformar habitatges de característiques molt diferents. Treballem sobretot al centre de Barcelona i en la seva àrea metropolitana, és per això que coneixem molt bé les característiques de cada habitatge. Som la millor opció per fer la teva reforma a Badalona.

La ciutat de Badalona és coneguda per les seves platges, però la serra de la Marina l’envolta pel nord i per l’oest amb muntanyes de gairebé 500 m d’altura, com el turó de la Coscollada o el de les Maleses. Badalona, com Barcelona, és una ciutat de mar i de muntanya i, per tant, també ho té tot, però, com que és una mica més tranquil·la, està guanyant cada vegada més popularitat, sobretot perquè està molt ben comunicada amb la capital catalana (s’hi arriba en pocs minuts de tren, metro o autobús, i també amb cotxe, per la Ronda Litoral).

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, d’interioristes i de caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que cada municipi és diferent i que, per tant, també ho són els habitatges que el conformen, i et prepararem un pressupost d’acord amb les teves necessitats.

Què caracteritza els habitatges de Badalona?

L’encant de Badalona el trobem en el mar i en la brisa marina, que tant ajuda a suportar la calor de l’estiu. Les zones pròximes al mar són el principal atractiu de la ciutat, i per això l’Ajuntament va posar en marxa un pla per potenciar-les, millorant-ne les instal·lacions, la neteja i la seguretat. Aquest clima subhumit és una de les coses a tenir en compte a l’hora de planificar una reforma a Badalona, com també la situació de cada habitatge: el clima no és el mateix al centre de la ciutat que a les zones a la vora de la marina.

Una altra de les característiques d’aquest municipi, també important a l’hora de comprendre el context d’un habitatge, és la presència d’abundants rieres, ja que augmenten la humitat de l’ambient (pot arribar fins a un 70%). Això té una influència evident en les temperatures: la brisa del mar ajuda a abaixar-les, sí, però les rieres contribueixen a augmentar-les.

Finalment, per fer una reforma a Badalona amb èxit, cal tenir en compte en quin barri se situa l’habitatge. Badalona és una ciutat gran, de més de 200.000 habitants, i està formada per diferents barris molt diferents entre ells. Per exemple, no és el mateix viure a Nova Lloreda, un barri tranquil i relativament nou, que a Montigalà o al centre. Els habitatges tenen diferents característiques, cosa que tindrem en compte a l’hora d’abordar la reforma.

Reptes dels interioristes i arquitectes en les reformes a Badalona 

La redistribució de les habitacions: Badalona és una ciutat amb història i, tot i que ha crescut ràpidament i disposa de molts habitatges d’obra nova, també té molts edificis antics que necessiten una reforma, amb una distribució d’espais que requereix molts canvis. A Nexdom som especialistes a redistribuir-los perquè s’adaptin a les teves necessitats.

Aprofitar la llum natural: Badalona és una ciutat densament poblada i, per tant, moltes vegades els habitatges no disposen de llum natural a totes les habitacions. A Nexdom et proposarem solucions perquè després de la reforma gaudeixis de la màxima llum natural.

Adaptar la fusteria i els tancaments al clima: renovarem les finestres i treballarem l’aïllament perquè gaudeixis de la millor temperatura a casa tant a l’estiu com a l’hivern, amb una despesa d’energia tan eficient com sigui possible.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Les nostres reformes a Badalona

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Opinions dels nostres clients

“Hem reformat tot el pis amb NEXDOM, n’estem molt contents!
Volíem fer una reforma integral del pis i necessitàvem una empresa de confiança. Fa uns anys el RACC ens va ajudar amb una assistència mèdica a Grècia i vam decidir tornar a confiar-hi. Una vegada més, la resposta humana, tècnica i professional ha estat molt bona. Excepte la distribució, ho hem canviat gairebé tot: la instal·lació d’aigua i electricitat, els banys, la cuina, les portes i finestres, el terra… En tot moment ens hem sentit escoltats, ja hem recomanat Nexdom als nostres amics!”

Marga E., Reforma integral de la llar.

“Estem molt satisfets amb la reforma i l’ampliació de la cuina.
Feia temps que volíem ampliar la cuina de casa i, quan vaig llegir a la revista que el RACC feia reformes, vaig trucar-los i van venir de seguida a fer el pressupost. Ens vam decidir i, al cap d’un mes, ja teníem la cuina nova! Tirar una paret, col·locar rajoles noves, canviar la finestra, renovar la instal·lació elèctrica i els radiadors, col·locar l’aire condicionat, pintar les parets…, Nexdom es va encarregar de tot i estem molt contents amb el resultat, sobretot amb els seus professionals, que ho van deixar tot net.”

Miguel T., Ampliació i reforma de la cuina

“Amb la reforma de Nexdom hem guanyat un bany més modern i funcional.
El nostre bany ja tenia uns anys i ens venia de gust un canvi. Quan vam veure que el RACC oferia el servei de reformes i manteniment de la llar Nexdom, vam contactar-los. Ens van fer una proposta de reforma i pressupost, i la veritat és que ens va encantar. Ens han aconsellat i també han atès les nostres peticions. Hem renovat el terra i les rajoles, hem posat un lavabo doble, hem tret el bidet i, a més, hem pogut mantenir la banyera, tal com nosaltres volíem. El tracte ha estat excel·lent, n’estem molt contents. Ho recomanem!”

Carme G., Reforma del bany

Descobreix moltes altres reformes! Veure tots els projectes