Project Description

Reforma integral a Barcelona

Els clients es van posar en contacte amb Nexdom per dur a terme la reforma parcial del seu habitatge. Volien adaptar-lo a la seva situació actual de jubilats, deixant un espai més ampli per al matrimoni i millorant l’àrea del menjador, que és on passen més temps.

  • Ubicació: Barcelona
  • Superfície a reformar: 75 m2
  • Treballs realitzats: Reforma integral de l’habitatge (cuina, banys, distribució, paviment, pintura i instal·lació elèctrica).

  • Característiques del disseny: En aquest cas, els clients tenien molt clar què volien, però també s’han deixat aconsellar. Hem buscat materials neutres, no gaire moderns però tampoc desactualitzats. Vam enderrocar la divisió que hi havia entre el rebedor i el menjador per obtenir un menjador més ampli i amb més llum.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni jubilat
Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El major repte va ser dur a terme una reforma integral en un curt període de temps i deixar tots els detalls acabats abans de la tornada dels propietaris, que durant la reforma van estar vivint en un apartament de lloguer.

estudio pequeñocomedor reformado

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.

Climatització


T’oferim les millors solucions en sistemes d’aire condicionat i de calefacció perquè puguis gaudir de la temperatura ideal durant tot l’any.