Project Description

Reforma integral a Barcelona

El client s’adreça a Nexdom per demanar la reforma integral d’un pis de 35 m², ja que mai no s’hi ha fet cap reforma. La idea principal és reordenar l’habitatge perquè el client guanyi més espai d’emmagatzematge i tancar la terrassa per engrandir una mica la casa i crear una nova estança climatitzada.

  • Ubicació: Barcelona
  • Superfície a reformar: 35 m2
  • Treballs realitzats: A la part interior de l’habitatge es retiren el terra, els mobles, el fals sostre i el bany. A la part exterior es crea una tarima revestida de ceràmica i s’instal·la un tancament per poder engrandir la casa d’alguna manera.
  • Característiques del disseny: Combinar un parquet fosc amb mobiliari i parets de colors blancs o, si no n’hi ha, de tons clars, dota l’espai d’una estètica més masculina i moderna, que, alhora, dona una sensació de més espai.
  • Qui ho gaudeix: Home amb mascota
Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte principal va ser crear un espai molt ordenat on la capacitat d’emmagatzematge, malgrat les dimensions, fos màxima. Al bany ens vam trobar amb el primer problema: un espai que no arribava a 1 m² i que havia d’incloure dutxa, vàter i pica. És per això que vam decidir col·locar un plat de dutxa d’obra que ocupés tot el bany, un vàter suspès i que la porta d’entrada fes de mampara. A més, vam decidir tancar i climatitzar la part de la terrassa per oferir al client una zona on pogués llegir i gaudir de les vistes en qualsevol moment de l’any.

Terraza con mueblesSalón comedor con vistas

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.

Climatització


T’oferim les millors solucions en sistemes d’aire condicionat i de calefacció perquè puguis gaudir de la temperatura ideal durant tot l’any.