Project Description

Reforma d’un bany a Barcelona

El client volia treure el màxim rendiment del petit espai del bany, aprofitant cada racó. Estèticament es buscava dotar-lo d’un estil industrial.

  • Ubicació: Barcelona

  • Superfície a reformar: 3,50 m2

  • Treballs realitzats: Reforma integral del bany, enrajolats, instal·lacions, sanitaris, mobiliari i il·luminació.

  • Característiques del disseny: Es volia donar lluminositat i aprofitar cada centímetre d’un bany molt reduït. Es va instal·lar un moble sota el rentamans, amb les mesures òptimes per a no perdre espai de pas, a la vegada que permetia guanyar més espai d’emmagatzematge. També es va posar un armari darrere del mirall. Per tal d’aconseguir un aspecte industrial, es va revestir la paret amb porcelànica amb geometria d’estil maó, es va instal·lar una llum penjada i es va donar prioritat a l’ús del color blanc per tal de generar el màxim d’amplitud i lluminositat. El terra es va mantenir amb una mica de color gràcies a l’ús d’un mosaic.

  • Qui ho gaudeix: Dona

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

El repte era crear un espai que donés la sensació de més amplitud, aprofitant la zona al màxim i buscant un estil amb el qual el client se sentís còmode. Es volia aportar molta llum i, alhora, donar més vida al bany amb alguna presència de color.

antes reforma bañodespues reforma baño

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.

Climatització


T’oferim les millors solucions en sistemes d’aire condicionat i de calefacció perquè puguis gaudir de la temperatura ideal durant tot l’any.