Project Description

Reforma integral d’un bany a l’Eixample (Av. Roma)

Havíem de renovar el bany petit de l’habitatge (l’usuari final n’és el fill jove dels propietaris). Havíem d’aconseguir, per tant, un bany molt pràctic i alhora molt masculí. És per això que vam utilitzar tons ocres i xocolata, juntament amb el vidre transparent de la mampara i els cromatges de les aixetes. El resultat és espectacular: a més de tenir molt d’espai d’emmagatzematge, el disseny és molt atractiu. La clau n’és la bona il·luminació per evitar que els tons foscos guanyin la partida.

  • Ubicació: Eixample Esquerre, Barcelona

  • Superfície a reformar: 2,4 m2

  • Treballs realitzats: El bany es va enderrocar sencer per tornar-lo a fer. S’han renovat les instal·lacions d’aigua i electricitat i s’hi ha instal·lat un nou sostre de Pladur amb nova il·luminació.

  • Característiques del disseny: Utilitzant ceràmica porcellànica en tons ocres i mobiliari laminat de color xocolata, hem aconseguit un bany molt masculí que sorprèn per la seva lluminositat malgrat l’ús de tons foscos. El plat de dutxa també té un to similar al de les rajoles, que fuig dels blancs habituals. La mampara amb vidre transparent i ferramenta cromada li proporciona un aire molt actual.

  • Qui ho gaudeix: Jove estudiant.

Cristina Morales

Disseny del projecte

Cristina Morales | Cap d’obra

El repte d’aquesta reforma va ser donar amplitud a un bany molt petit sense renunciar a l’elegància dels colors foscos.

Plano baño av romma

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.

Climatització


T’oferim les millors solucions en sistemes d’aire condicionat i de calefacció perquè puguis gaudir de la temperatura ideal durant tot l’any.